• Vinduespolering

    Vinduespolering

    Vinduespolering

Vi udfører vinduespolering både for private og erhverv. Vores vinduespudser har fast rute i dit område. Send en besked til vinduespudseren og få svar inden 24 timer.

Vinduespolering

Vi har mere end 20 års erfaring med vinduespolering. Den erfaring kan komme dig til gode. Derudover har vi markedets bedste priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi har faste ruter i dit område - send en besked og vi kontakter dig indenfor 24 timer. Vi baserer vores forretning på veludført arbejde til tiden, og vi sætter en ære i at leverer et godt resultat hver gang.

Vi har et fast opmålingssystem, hvor vores vinduespudser kommer ud og måler op. Så kan vi se om vi skal bruge stige, for at vinduespudseren kan komme til, eller hvis der er andre specielle ting, der skal tages hensyn til. Det kan være adgangsforhold, højde til vinduer, buske og træer eller andet.

Du behøver ikke være hjemme for, at vi kan foretage opmåling, og komme med et uforpligtende tilbud.

Ønsker du at vi skal klare vinduespolering indvendig?.  Om du er hjemme når vi kommer at polere dine vinduer, betyder ikke noget. Men når vi skal indenfor skal vi have en aftale, om det på forhånd.

Vi kan udføre vindues-polering af jeres vinduer eller glaspartier om aftenen, eller om natten, hvis det er et ønske – men vi kommer selvfølgelig også om dagen.

Hvis du vil sikre, at dine vinduer altid er rene, er det mest hensigtsmæssigt at etablere et abonnement på vinduespudsning med faste intervaller.

Facade og glaspartier

Vi strækker os langt for vores kunder, hele 16 meter uden stige. Vindues-polering med rentvandsanlæg kan ofte betale sig, for ofte kan man spare en lift, og dermed spare mange penge.

Vores rentvandsanlæg er kåret til det bedste anlæg mange år i træk.

Vi gør os også umage, for at behandle miljøet så skånsomt som muligt. Derfor er vi glade for, at vi i vid udstrækning kan bruge vores kalkfrie vandsystem, et såkaldt rentvandsanlæg – eller omvendt osmoseanlæg i forbindelse med vindues-polering.

Det lyder måske indviklet med et omvendt osmoseanlæg, men dybest set handler det blot om en filtreringsteknik, hvor man frasorterer ioner og opløste stoffer fra vandet. Dermed ender vi med de rene vandmolekyler, dem vi kender som H2O. 

Når vandet er fri for kalk og andre opløste stoffer, kan vi undgå striber og andre efterladenskaber. Det helt rene vand efterlader dine vinduer spejlblanke, og som en ekstra gevinst er vandet så effektivt til at opløse snavs og skidt, at der ikke er brug for sæbe eller andre kemikalier.

Ring eller send en besked, for at få mere af vide om dine muligheder, for at udnytte vores rentvandsanlæg - vi klarer alle former for facader og vinduespartier.

Vinduespolering udført professionelt

Få et uforpligtende tilbud

Vinduespolering - rene priser ★. Vi pudser alt rækkehus, lejligheder, villaer og virksomheder incl. facader. ☎ Ring 51 21 96 48. 20 års erfaring.

Det siger andre om os..

Hadsten - Cindie Hejl Larsen og Jeppe Villads Larsen
"Vi havde prøvet med flere vinduespolerings firmaer, enten kom de aldrig til tiden, ellers var vi utilfredse med deres arbejde. Vi hørte fra et hold venner, at de havde Hov-puds til at poler for dem og var tilfredse med dem. Nu har vi dem også, og har aldrig fortrudt det."
Steffen Vester - Hadsten
"Jeg bruger Hov-puds.dk og det gør jeg da der altid bliver "leveret" flotte og rene ruder uden striber. Dejligt med et rene vinduer til den rigtige pris."

Mere info om vinduespolering


Vis stort kort
  • Vinduespolering
  • Vaske vinduer
  • Rene ruder
  • Polermesteren" />
  • Pudse vinduer

Vinduespudser faget er et dejligt frit job hvor der er stor frihed til selv at være med at præge sin egen hverdag.

Hvis du går med tanker om at blive vindues pudser er der her et par muligheder for uddannelse.

På uddannelse lærere du at udføre vindues udsning og hertil knyttede opgaver effektivt, under hensyntagen til sikkerhed og arbejdsmiljø. Du lærer du at foretage planlægning af arbejdet ud fra bl.a. kundeønsker, opgaver og vejrforhold.

Se mere om denne uddannelse

I dette forum kan du se mere om det at arbejde som vinduespudser, og hvilke ting der skal til for at blive en god og effektiv til at pudse vinduer.

I denne blog kan du se mere om vinduespolering.

Her er der mere om vedligehold til hus og have.