Solcelle rengøring

Solcelle rengøring

Solcelle rengøring -  Titusindvis af danske hjem udstyres for tiden med solceller, men nogle ejere får sig desværre en skuffelse, når de oplever, at anlægget ikke leverer den forventede effekt.

Det kan der være flere årsager til, men en af de mest udbredte er at snavs og skidt akkumuleres på panelernes overflade og forhindrer dem i at fange lyset.
Nogle producenter hævder , at deres paneler er smudsfri eller selvrengørende, men virkeligheden er desværre en anden. Solpaneler er ikke selvrensende.

Uanset hvilke innovative belægninger som anvendes, så gælder naturens love stadigvæk, og det betyder at sand, støv, snavs, blade, insekter, fugleklatter, pollen, alger og lignende efter noget tid vil akkumulere sig på panelernes overflade.
Efter som solcellernes energi kommer fra lyset og ikke den varme, som lyset afgiver, så reduceres panelernes el produktion voldsomt, når snavs skygger for lyset.
5 gram støv pr. m² halverer effekten, og du går glip af tusindvis af kroner i produktionstab årligt.

Da regnvand ikke er rent, er det ikke nok til at rense panelerne. Regnvandet vil skylle noget snavs væk, men indgroet snavs bliver siddende, og almindelig luftforurening betyder at regnvandet kommer med friske partikler, der lægger sig på panelernes overflade og gror fast.

Vedligeholdelse
Det er ikke muligt selv at vedligeholde panelerne. De kan ikke tåle de stærke kemikalier , som der er i almindelige rengøringsmidler. Man risikerer også at beskadige panelerne, hvis man utilsigtet presser for hårdt på overfladen, når man tørrer af. Endvidere vil aftørring med klude og svampe ridse overfladen på panelerne og nedsætte effekten.

Hvis du gør rent uden rengøringsmidler og svampe, så vil postevandet efterlade kalkbelægninger. Ved gentagende afvaskning, så vil kalkbelægningen vokse gradvist og gevinsten med rengøringen overskygges af effekttabet fra den voksende kalkbelægning.
Uanset hvad, så er det risikabelt og hårdt for de fleste at klatre rundt på taget for at gøre rent, og når de forkerte metoder anvendes, ødelægger man mere end man gavner.

Aqua anlæg
Vi har indkøbt specialudstyr til rengøring af solceller. Vi anvender særlige aqua anlæg, der producerer afkalket vand uden mineraler og bakterier. Anlæggene er udstyret med lange slanger, rørstykker og bløde børster, så vi kan rengøre fra jorden. Det betyder at vi skånsomt, nemt og effektivt kan rengøre dine paneler, så du får det maksimale udbytte af dine solceller - året rundt!
Solpaneler yder op til 15-30% bedre efter de er vasket med Ultra Rent Vand.
Resultatet er umiddelbart synligt, og sol udbyttet stiger med hyppig rengøring af solcelleanlæg.
Ingen sæbe - Ingen stiger - Kun Ultra Rent Vand - Sikkert arbejde fra jorden

Hvor ofte bør solceller rengøres?
Klima- og energiministeriet anbefaler rengøring af solceller mellem 2 og 4 gange årligt afhængig af det lokale vejr- og klimaforholdene på din adresse.
Vi kommer og vasker dine solceller i det interval du ønsker.
Vælger du abonnement med besøg på 2 eller flere gange om året, ydes der en rabat på 10 % på det samlede årlige beløb.
Ring eller mail for aktuelt tilbud eller hvis du har nogle spørgsmål.

 

Solpaneler yder op til 15-30% bedre efter de er vasket med Ultra Rent Vand.

Få et tilbud - vi ringer dig op.Priser

Vinduespolering:

 • Villa fra 110,-
 • Rækkehus fra 110,-
 • Lejlighed op til 1 sal: fra 110,-
 • Lejlighed over 1 sal: Kontakt os for tilbud.


Algerens

 • Fra 800,-  (Op til 250m²  - max 4 meter til tagrende)


Solceller

 • Fra 125,-


Facaderens og skilte

 
Erhverv

Vi står for...

 • Rengøring af solceller
 • Gratis tilbud
 • Fast opmålings system
 • Vinduespolering indvendig
 • Faste ruter
 • Kvalitets sikring
 • Kvalitet til tiden

Miljø bevidst

Vinduespudser Aarhus

Vores arbejdsområder

Tjen mere på dine solceller!

Med rene solceller yder de mere, der skal ikke meget til før det kan ses på måleren.

Få et tilbud på rengøring af solceller

Et udvalg af vores kunder